Ιστοσελιδα για Οφθαλμολογικό Ιατρειο - myEyeClinic.gr

Παρουσίαση της Ιστοσελίδας Προβολής Βελτιστοποιημένης για Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimized – SEO) για Οφθαλμολογικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με στόχο τη βελτιστοποίησης της ευρεσιμότητας στις μηχανές αναζήτησης για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και την αύξηση των επισκέψεων.

Υλοποίηση

Πρόκειται για δημιουργία ιστοσελίδας προβολής νέου οφθαλμολογικού ιατρείου στη Θεσσαλονίκη του Οφθαλμίατρου Dr Καραμήτσου Αθανάσιου.

Το πρόβλημα ήταν ότι η παλαιά ιστοσελίδα (όπως γίνεται συνήθως) υλοποιήθηκε με μόνο μέλημα την εμφάνιση. Κάτι τέτοιο έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι δεν μπορεί να αποφέρει ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Με τη νέα υλοποίηση έγινε πλήρης επανασχεδιασμός.

Το myEyeClinic.gr επανασχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με κυριάρχο στόχο τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης με σκοπό την εμφάνιση στην πρώτη σελίδα της Google για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και την προσέλκυση νέων ασθενών. Ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2019 και γρήγορα εμφανίστηκε στα πρώτα αποτελέσματα της Google για σχετικές αναζητήσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως “Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη”.

Το αποτέλεσμα ήταν μια άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας από τις αναζητήσεις στη Google καθώς πλέον εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Η προσπάθεια κατά το σχεδιασμό επικεντρώθηκε στη διατήρηση μιας όσο το δυνατόν πιο απλής, εύχρηστης και καλά δομημένης ιστοσελίδας τόσο σε desktop όσο και σε mobile και tablet. Θέλαμε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί και αν επιθυμεί να επικοινωνήσει να επιλέξει έναν από τους πολλούς και εμφανείς τρόπους (τηλέφωνα, φόρμες επικοινωνίας, social media και online ραντεβού).

Δείτε Έργα μας

Sfyri.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

kZouridakis.gr

Γαστρεντερολόγος

myOrthodontists.gr

Ορθοδοντικά Ιατρεία

EnglishCourses.gr

Online Learning

EmbryoMitriki.gr

Χειρουργός Γυναικολόγος

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Είμαστε Συνεργάτες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.