Ιστοσελιδα για Ιατρειο Γαστρεντερολογος - kZouridakis.gr

Παρουσίαση της Ιστοσελίδας Προβολής Βελτιστοποιημένης για Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimized – SEO) για Γαστρεντερολογικό – Ηπατολογικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με στόχο τη βελτιστοποίησης της ευρεσιμότητας στις μηχανές αναζήτησης για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και την αύξησης των επισκέψεων.

Υλοποίηση

Πρόκειται για δημιουργία ιστοσελίδας προβολής νέου ιατρείου στη Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στην Γαστρεντερολογία – Ηπατολογία.

Το kZouridakis.gr υλοποιήθηκε με προσοχή σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο web design και με βελτιστοποίηση των παραγόντων που επηρεάζουν την κατάταξη της Google με σκοπό την προσέλκυση νέων ασθενών. Ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2019 και γρήγορα εμφανίστηκε στα πρώτα αποτελέσματα της Google για σχετικές αναζητήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν μια άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας που σήμερα ξεπερνά τις 5000 επισκέψεις κάθε μήνα, (μόνο από την αναζητήσεις στη Google) καθώς εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα. Ένα άλλο κανάλι προσέλκυσης επισκέψεων είναι το Google My Business με περίπου 3500 εμφανίσεις κάθε μήνα.

Η προσπάθεια κατά το σχεδιασμό επικεντρώθηκε στη διατήρηση μιας όσο το δυνατόν πιο απλής, εύχρηστης και καλά δομημένης ιστοσελίδας τόσο σε desktop όσο και σε mobile και tablet. Θέλαμε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί και αν επιθυμεί να επικοινωνήσει να επιλέξει έναν από τους πολλούς και εμφανείς τρόπους (τηλέφωνα, φόρμες επικοινωνίας, social media και online ραντεβού).

Δείτε Έργα μας

Consultum.gr

Σύμβουλος Προσανατολισμού

Allergiologos.gr

Ειδικός Αλλεργιολόγος

Sfyri.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

myOrthodontists.gr

Ορθοδοντικά Ιατρεία

EnglishCourses.gr

Online Learning

kZouridakis.gr

Γαστρεντερολόγος

Kolona-Chaido.gr

Χειρουργός Οδοντίατρος

MyEyeClinic.gr

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Είμαστε Συνεργάτες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.