Ιστοσελίδα Προβολής
Ορθοδοντικού Ιατρείου

Παρουσίαση της Ιστοσελίδας Προβολής Βελτιστοποιημένης για Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimized – SEO) για τα εξειδικευμένα Ορθοδοντικά Ιατρεία με έδρα τη Λάρισα και τον Άγιο Νικόλαο, Κρήτη. Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με στόχο τη βελτιστοποίησης της ευρεσιμότητας στις μηχανές αναζήτησης για τις ορθοδοντικές υπηρεσίες και την αύξηση των επισκέψεων.

Υλοποίηση

Πρόκειται για δύο ορθοδοντικά ιατρεία τα οποία είναι σε δύο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος. Το ένα είναι στη Λάρισα και το άλλο στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, στην Κρήτη. Πρόκειται για δύο εξαίρετους επιστήμονες με εξειδίκευση στις ΗΠΑ και με εμπειρία ετών στις πλέον σύγχρονες μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας, όπως είναι οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign για τους οποίους είναι οι πρώτοι πιστοποιημένοι πάροχοι (Gold Invisalign Providers) σε Λάρισα και Κρήτη.

Το myOrthodontists.gr στη μορφή αυτή δημιουργήθηκε το Μάιο του 2020 με σκοπό την πλήρη και σύγχρονη παρουσίαση των ορθοδοντικών υπηρεσιών, ενός δείγματος από πλήθος ορθοδοντικών περιστατικών, καθώς και των ορθοδοντικών ιατρείων σε Λάρισα και Κρήτη. Το τελευταίο αποτέλεσε πρόκληση για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ως προς τις μηχανές αναζήτησης και στις δύο περιοχές.

Το αποτέλεσμα ήταν μια άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας καθώς εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα στη Google όσο και στο Google My Business αλλά πολύ περισσότερο για συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Η προσπάθεια κατά το σχεδιασμό επικεντρώθηκε στη διατήρηση μιας όσο το δυνατόν πιο απλής, εύχρηστης και καλά δομημένης ιστοσελίδας τόσο σε desktop όσο και σε mobile και tablet. Θέλαμε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί και αν επιθυμεί να επικοινωνήσει να επιλέξει έναν από τους πολλούς και εμφανείς τρόπους (τηλέφωνα, φόρμες επικοινωνίας, social media και online ραντεβού).

Δείτε Έργα μας

Consultum.gr

Σύμβουλος Προσανατολισμού

Allergiologos.gr

Ειδικός Αλλεργιολόγος

Sfyri.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

myOrthodontists.gr

Ορθοδοντικά Ιατρεία

EnglishCourses.gr

Online Learning

kZouridakis.gr

Γαστρεντερολόγος

Kolona-Chaido.gr

Χειρουργός Οδοντίατρος

MyEyeClinic.gr

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Είμαστε Συνεργάτες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.