Ιστοσελιδα Online Φροντιστηριο Αγγλικων - EnglishCourses.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας αποκλειστικά για Online Φροντιστήριο Αγγλικών με δυνατότητα αγοράς Πακέτων Μαθημάτων Αγγλικών μέσω διαχείρισης eShop. Βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα της Google στην Ελλάδα για πλήθος λέξεων-κλειδιών για αναζητήσεις σχετικές με Μαθήματα Αγγλικών Online.

Υλοποίηση

Πρόκειται για τη δημιουργία ιστοσελίδας φροντιστηρίου με διαχείριση αγοράς πακέτων μαθημάτων (eShop) για ένα αποκλειστικά online φροντιστήριο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας με έδρα τη Λάρισα και μαθητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Για να επιτευχθεί αυτό το 2018 έγινε προσεκτική ανάλυση της αγοράς και διαπιστώθηκε μεγάλο κενό σε μια οργανωμένη και πραγματικά online εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Το EnglishCourses.gr υλοποιήθηκε με προσοχή στην εμπειρία του χρήστη και στους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη της Google. Ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2018 και γρήγορα εμφανίστηκε στα πρώτα αποτελέσματα της Google για σχετικές αναζητήσεις στην Ελλάδα, με χαρακτηριστική την άμεση συσχέτιση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και της κερδοφορίας της επιχείρησης.

Στο συγκεκριμένο έργο λάβαμε μέρος στην ψηφιακή οργάνωση του φροντιστηρίου και του Learning Management System (LMS) ώστε να δημιουργηθεί μια πλήρως online εμπειρία εκμάθησης αγγλικών. Επίσης, δημιουργήθηκε διαχείριση eShop για τη δυνατότητα αγορών πακέτων μαθημάτων με διάφορους τρόπους πληρωμής. Τέλος, δημιουργήθηκαν πλήρως αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε ασκήσεις. Δείτε τον αυτοματισμό συμπληρώνοντας το Δωρεάν Test Αξιολόγησης Αγγλικών.

Η συνεχής βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά και το digital marketing κυρίως μέσω διαφημίσεων στη Google έχει αποφέρει τα θεαματικά αποτελέσματα και έχει δημιουργήσει τη βάση για την περεταίρω ανάπτυξη και αύξηση της επισκεψιμότητας και των κερδών του English Courses.

Δείτε Έργα μας

Consultum.gr

Σύμβουλος Προσανατολισμού

Allergiologos.gr

Ειδικός Αλλεργιολόγος

Sfyri.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

myOrthodontists.gr

Ορθοδοντικά Ιατρεία

EnglishCourses.gr

Online Learning

kZouridakis.gr

Γαστρεντερολόγος

Kolona-Chaido.gr

Χειρουργός Οδοντίατρος

MyEyeClinic.gr

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Είμαστε Συνεργάτες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.