eShop
Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με πολλά προϊόντα και αρκετές κατηγορίες.

Καθημερινές αποστολές σε όλη την Ελλάδα, από ένα eShop με έδρα τη Λάρισα.

Υλοποίηση

Το Sfyri.gr ξεκίνησε τη λειτουργία τους το 2014, ως ιστοσελίδα προσφορών (deals) με έδρα τη Λάρισα. Η αναγνώριση στην ελληνική αγορά και η δημιουργία μεγάλης βάσης πιστών πελατών οδήγησε το 2020 στην ανάγκη μετατροπής σε Eshop με σκοπό να προσφέρει στην Ελληνική Αγορά, προϊόντα εγγυημένα, αξιόπιστα, διατηρώντας το After Sales Service ως κορωνίδα στην λειτουργία του.

Οι αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων, οι υψηλής ανάλυσης εικόνες, τα σχόλια, οι φωτογραφίες πελατών, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση, καθιστά το Sfyri.gr ως ένα από τα ποιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα εκ φύσεως έχει πολλές διαφορετικές κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων. Αποτελεί ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα. Οι προκλήσεις λοιπόν ήταν πολλές όσον αφορά τη δομή, την κατηγοριοποίηση, τα φίλτρα αλλά και την παρουσίαση των προϊόντων.

Έγινε προσπάθεια κατά το σχεδιασμό να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο απλό και λειτουργικό τόσο σε desktop όσο και σε mobile. Θέλαμε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά. Για αυτό επιλέχθηκε το πεδίο της αναζήτησης να είναι σε περίοπτη θέση τόσο σε desktop όσο και σε mobile. Πολύ σημαντικό ήταν να δημιουργηθούν εύχρηστα και λειτουργικά φίλτρα που βοηθούν τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που αναζητά. Τέλος, δημιουργήθηκαν πολλά κανάλια επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών (φόρμα επικοινωνία, call me back, live chat, τηλέφωνο).

Δείτε Έργα μας

Consultum.gr

Σύμβουλος Προσανατολισμού

Allergiologos.gr

Ειδικός Αλλεργιολόγος

Sfyri.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

myOrthodontists.gr

Ορθοδοντικά Ιατρεία

EnglishCourses.gr

Online Learning

kZouridakis.gr

Γαστρεντερολόγος

Kolona-Chaido.gr

Χειρουργός Οδοντίατρος

MyEyeClinic.gr

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Είμαστε Συνεργάτες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.