Οι Υπηρεσίες Μας.

Υπηρεσίες με Στόχο την Επιτυχίας σας!

Premium Υπηρεσίες για Premium Αποτελέσματα

One-Stop Digital Agency

Ολοκληρωμένες Λύσεις για Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Web Design​

Κατασκευή State of the Art Ιστοσελίδων με Σύγχρονα Εργαλεία και Σύγχρονο Σχεδιασμό που Αναδεικνύει την Επιχείρησή σας.

SEO

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης με Μετρήσιμα Αποτελέσματα στην Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας.

Digital Advertising

Online Διαφήμιση σε Google, Facebook και Instagram με υψηλό ROIReturn Of Investment για Άμεσα Αποτελέσματα και Ανάλυση Απόδοσης.

Social Media Marketing

Επαγγελματική Διαχείριση στα Κοινωνικά Δίκτυα και Αναβάθμιση της Εικόνας της Επιχείρησής σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Ασφάλεια, Ταχύτητα, και Αξιοπιστία είναι το τρίπτυχο του hosting και σας το παρέχουμε.

Διαχείριση Ιστοσελίδων

Ενημερώσεις Ασφάλειας, Αναβαθμίσεις και Δημιουργία Περιεχομένου ή Προϊόντων.

Branding

Υπηρεσία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας. Από ένα λογότυπο ή μια κάρτα έως ότι μπορεί να χρειαστεί μια σύγχρονη επιχείρηση.

Digital Consulting

Συμβουλευτική καθοδήγηση χρήσης ψηφιακών μεθόδων για την οργάνωση και την ταχύτητας διεκπαιρέωσης των εταιρικών διαδικασιών.

Content Marketing

Δημιουργούμε περιεχόμενο ενδιαφέρον για τους χρήστες και αγαπητό από τη Google. Το περιεχόμενο είναι ο “βασιλιάς” λένε και δεν έχουν άδικο!

Αναρριχηθείτε στην κορυφή

Αύξηση Πωλήσεων

Ο στόχος κάθε υγιούς επιχείρησης είναι να αυξήσει τις πωλήσεις και την κερδοφορία της. Αντιμετωπίζουμε την online παρουσία σας με όρους επιχειρηματικούς και όχι απλά προβολής. Εργαζόμαστε μαζί σας για την ανάπτυξη της επιχείρησης και την αύξηση των κερδών.

Βασιστείτε πάνω μας

Επιστροφή της Επένδυσης

Κάθε επένδυση έχει σκοπό να αποδώσει σε ένα βάθος χρόνου. Σας δίνουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα της επένδυσής σας και την εκτίμηση του ποσοστού επιστροφής (ROI). Δεν λέμε αυτό που θέλετε να ακούσετε. Μιλάμε με αριθμούς και στατιστικά. 

Αφήστε τις δοκιμές

Σχεδιασμός Επιτυχίας

Η online παρουσία σας είναι πλέον πολύ σημαντική για να κάνετε δοκιμές. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δημιουργίας αντίθετων από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αντιμετωπίστε την online εικόνα σας σοβαρά και προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη εμπειρία.

Έχουμε τις Απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος μιας ιστοσελίδας μπορεί να ξεκινήσει από 290 ευρώ το χρόνο με την υπηρεσία OnePage.

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι. Η online παρουσία σας και προβολή σας είναι ένα συνεχές και δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και όχι μία one time job.

Η δημιουργία περιεχομένου  (content writing) είναι μια πολύ καλή τακτική, καθώς όπως έχει πει και ο Bill Gates “Content is King”. Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες συγγραφής SEO optimised άρθρων, μόνη της ή μέσα σε ένα πλήρες πακέτο SEO. 

Για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων μιας SEO ενίσχυσης συνήθως χρειάζονται 4 με 6 μήνες. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται από τον πρώτο μήνα.

Όσο χρειαστεί! Για να υλοποιηθεί ένα eShop που θα σας αποφέρει κέρδη. Οι υποσχέσεις για eShop σε μια εβδομάδα είναι το λιγότερο παραπλανητικές.

Η καταχώρησή σας σε online καταλόγους δεν μπορεί να σας προσφέρει όσα μία προσωπική ιστοσελίδα προβολής. Ούτε σε επίπεδο απόδοσης, ούτε σε επίπεδο προβολής. δεν απορρίπτουμε την χρησιμότητά τους σε ένα συνολικό πλάνο online προβολής και προώθησης.

Μπορείτε να μας στείλετε το link της ιστοσελίδας/eShop σας, ώστε να επιλέξουμε την κατάλληλη και συμφέρουσα για την επιχείρησή σας τακτική.

Κάθε κανάλι διαφήμισης είναι διαφορετικό και προσφέρει διαφορετικά αποτελέσματα. Η στόχευση κοινού είναι καλύτερη μέσω των Social Media, ενώ η Google μπορεί να σας φέρει εν δυνάμει πελάτες που αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Call me Back...

Σημείωση: Αν μας στείλετε τα στοιχεία σας σε εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σας απαντήσουμε το πολύ σε μία ώρα. Διαφορετικά θα σας απαντήσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.